27 creatieve nailart-ontwerpen voor oudejaarsavond – zie foto’s

Kent u het oude gezegde dat zegt hoe u uw oudejaarsavond doorbrengt, bepaalt hoe u de rest van het volgende jaar doorbrengt? Iedereen die 31 december 2019 heeft geleefd, weet dat dit BS is, dus we maken een kleine bewerking: let your Nieuwjaars nagels kan alle vreugde, creativiteit en kleine strass steentjes manifesteren die op je af komen in het komende jaar.

Of je nu de voorkeur geeft aan de traditionele nieuwjaarsprankeling, een kleurrijk met de hand geschilderd confetti-feestje of glinsterende zebrastrepen, we garanderen dat er een nieuwjaarsnageldesign is dat resoneert met je resolutie (of op zijn minst je outfit). Vindingrijke nagelstylisten gebruiken stempels, stickers, wraps, folie en meer om hun visie tot leven te brengen. Sommige van deze mini-kunstwerken zullen helemaal in het thema zijn van kerstavond tot Valentijnsdag, en andere – zoals een manicure met een klok die middernacht slaat – worden bijzonder verfijnd op oudejaarsavond.

Niet elk manicure op onze lijst heeft glitter, maar we hebben het over oudejaarsavond, dus een onevenredige hoeveelheid nail art zal ervoor zorgen dat je de meest glanzende nagellak uitbreekt die je bezit. Als glitter niet jouw ding is, gebruiken nagelstylisten ook winterblues, diepzwart en feestelijk goud om in de stemming te komen. En onthoud: je hoeft niet de hele nacht in een feestjurk op pad te zijn om nailart voor de feestdagen te rocken – deze ontwerpen zien er net zo goed uit vanaf je bank.

Verderop vind je onze favoriete nageldesigns voor het nieuwe jaar om thuis na te maken (of om een ​​screenshot te maken en mee te nemen naar de salon). Of je nu je vingers in een champagneglas verandert – je zult hieronder zien wat we bedoelen – of gewoon je nagels rond de steel van een glas om middernacht wikkelt, we wensen je het beste en mooiste jaar dat komen gaat.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Marsenchansons.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart