K-pop Sensation The Boyz praten over hun meest iconische schoonheids- en stijlmomenten | Interview

Alt sociale pitches:
The Boyz onthullen hun meest iconische schoonheidslooks tot nu toe
Spoiler: Sindsdien hebben ze hun eerdere, jongensachtige concepten omarmd.

Voor The Boyz is schoonheid een vorm van zelfexpressie
De 11 leden delen hun favoriete looks, kapsels en meer.

Het is bijna middernacht in Seoul, Zuid-Korea, als ik inbel in een Zoom-gesprek met alle 11 leden van de Boyz zittend rond een vergadertafel en zag er veel levendiger uit dan ik zou zijn als ik in hun positie was. Ze hebben een lange, drukke dag achter de rug om zich voor te bereiden op hun nieuwste EP, Onafhankelijk denkend persoon en wetende hoe hard ze werken, zijn ze waarschijnlijk nog niet klaar met repeteren.

In de afgelopen vier jaar sinds hun debuut in december 2017 hebben The Boyz bewezen een van de meest veelzijdige acts in de K-pop te zijn. Noem ze conceptkameleons, maar hier is het ding: het maakt niet uit of ze een jeugdiger, kleurrijker concept belichamen zoals het vrolijke “Bloei Bloei” of een intenser, sexyer concept zoals “Dief‘, ze doen alles alsof het hun tweede natuur is. (Ook al voelde het op dat moment niet zo – maar daarover later meer.)

Na twee back-to-back reality-wedstrijdshows hebben ze gewonnen Weg naar het Koninkrijk in 2020 en werd toen tweede op Koninkrijk in 2021 De Boyz sluiten het jaar af met nog een laatste officiële comeback”,Onafhankelijk denkend persoon.” (Hoewel tegen de tijd dat dit verhaal live gaat, is hun jaarlijkse single met kerstthema, “Kaarsen,” zal beschikbaar zijn voor uw luisterplezier.)

Zoals je zult zien in de trailers en muziekvideo’s, krijgen The Boyz een krachtige, dystopische sfeer die parallellen trekt met Battle Royale, een Japanse horrorfilm uit 2000, en Inktvis Spel, de baanbrekende Koreaanse Netflix-serie waar we allemaal door geboeid zijn geraakt. “Maverick” gaat helemaal over het claimen en verklaren van je onafhankelijkheid, kleur en alle dingen waardoor je opvalt. In veel opzichten is dit de comeback die de essentie van The Boyz het beste beschrijft – ongeacht welke uitdagingen ze op hun pad krijgen, ze geven er altijd hun eigen draai aan.

In dit interview met Verleiden, De Boyz hebben een open gesprek over hun favoriete (en meest iconische) looks van door de jaren heen, en zo ging het.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Marsenchansons.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart