Bekijk: Janet Jackson deelt nieuwe geheimen van haar meest iconische muziekvideo’s

Er zijn veel dingen over Janet Jackson en haar duidelijk gestileerde muziekvideo’s die zelfs haar meest toegewijde fans niet weten. Wist je dat haar dramatische valse wimpers in de “What’s It Gonna Be?!” video zijn gemaakt van hanenveren? Of dat haar sculpturale rode haar uit “Together Again” met de hand is gevormd met draad? Of wat dacht je hiervan: Janet weet zelf niet wat die letters en cijfers op het T-shirt van de video “The Pleasure Principle” betekenen.

Deze feiten kwamen allemaal rechtstreeks uit Janet’s mond toen ze enkele van haar meest iconische muziekvideo-looks kapotmaakte, gewoon voor Verleiden – en dat is nog lang niet het einde ervan. Ze deelde ook verhalen uit de sets van ‘Scream’, ‘Rhythm Nation’, ‘If’ en ‘I Get Lonely’, die allemaal de inspiratie waren voor wijdverbreide schoonheidstrends voor de komende jaren – en nog steeds zijn.

Je kunt hier stoppen om Janet zelf door elke video te zien praten (met een gloednieuw kapsel, kunnen we toevoegen) of je kunt blijven scrollen om meer te weten te komen over onze favoriete ongelooflijke feiten van achter de schermen van haar meest iconische werken.

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site it komt voort uit van.

Van al deze video’s is ‘Scream’, een video van Michael Jackson met Janet, zonder twijfel de meest fascinerende. Ten eerste kostte de video $ 7 miljoen, die allemaal rechtstreeks uit de zak van Michael komen – het is tot op de dag van vandaag de duurste muziekvideo aller tijden. Een onbeperkt budget vraagt ​​om onberispelijke make-upkunst, en dat is waar de legendarische, overleden make-upartiest Kevyn Aucoin om de hoek komt kijken. Hij realiseerde Janet’s videomake-up door zich te laten inspireren door de Japanse cultuur, met name anime.

De “Rhythm Nation”-video, garderobe en schoonheidslooks zijn daarentegen geïnspireerd op Blade Runner en de film uit 1966 Fahrenheit 451. “We hebben de liftscène eigenlijk op dezelfde plek opgenomen [where Blade Runner was shot,]Janet onthult in de video. “Het waren veel lange uren; er waren tijden dat we in één nacht 21 uur aan het filmen waren.”

Het detail dat in elke video van Janet wordt gestopt, blijft nooit onopgemerkt door haar fans, en daar zijn we heel erg bij betrokken. Barrières doorbreken is altijd haar ding geweest, en als de geschiedenis iets is om langs te gaan, zal dat niet snel veranderen.


Meer video’s van Verleiden:


Kijk nu hoe Ariana Grande haar eigen iconische muziekvideo-looks uiteenzet:

Vergeet Allure niet te volgen op Instagram en Twitter.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Marsenchansons.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart