Zendaya keerde terug naar kastanjebruin haar met een drastische lobsnit – zie foto’s

Er zal waarschijnlijk nooit een dag zijn dat we niet door alles versteld staan Zendaya doet. Het spreekt voor zich dat ze is een stijlicoon. Maar ze heeft ons in 2021 zoveel heerlijke haarmomenten bezorgd dat we het amper bij kunnen houden. De Euforie star liet zien hoe goed ze pony’s in verschillende vormen kan dragen met stompe, gekrulde pony’s in september en een pony die een maand later over dikke wenkbrauwen viel. Dan was er de nep, kin-grazende bob die ze debuteerde tijdens de Ballon d’Or-ceremonie 2021.

Maar haar laatste haarverandering ziet eruit als iets meer permanents dan de vorige looks. Op 16 december heeft de Duin star plaatste een spiegel-selfie op haar Instagram-verhalen met een gloednieuwe kastanjebruine lob. In de linkerbovenhoek van de foto schreef ze: “het was tijd voor verandering” in een roodachtige tekst die paste bij haar nieuwe tint. Voorheen was haar haar bruin van kleur en viel het tot halverwege haar rug, dus koos ze voor een knipbeurt en kleurverandering in één. Haar roodbruine haar was rechtgetrokken en had een scheiding in het midden. De uiteinden van haar haar, die rond het sleutelbeengebied vallen, werden naar binnen gestoten, waardoor de snit extra body en beweging kreeg.

Met dank aan Instagramverhalen/@zendaya

Dit is niet de eerste keer dat Zendaya een roodachtige tint in haar haar heeft. Terug in de zomer van 2019, de Spider-Man: Ver van huis ster verscheen met een heldere koperen tint, schijnbaar een prik in de controverse rond haar casting als de traditioneel roodharige liefdesbelang van Peter Parker. We vragen ons af of deze nieuwe haarkleurverandering, nogmaals, een manier was om hulde te brengen aan haar tijd in de Spider Man franchisenemer. Of is ze misschien beïnvloed door de rode haarkleur die overal op Tiktok te vinden is? Hoe dan ook, deze nieuwe look herinnert ons er nogmaals aan waarom we dol zijn op de schoonheidsveranderingen van de invloedrijke acteur.


Lees meer verhalen over haarkleur:


Geniet nu van Zendaya die negen dingen probeert die ze nog nooit heeft gedaan:

Vergeet Allure niet te volgen op Instagram en Twitter.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Marsenchansons.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart