Clionadh Ohm Highlighter Review & Stalen

Clionadh Ohm poeder markeerstift ($ 12,50 voor 0,21 oz.) Heeft een transparante basis met iriserende parel die helderder, licht-medium roze weerspiegelde met subtiele koele ondertonen gecombineerd met een gladde, metaalachtige glans. De consistentie was zacht, een beetje poederachtig in de pan, maar leek niet poederachtig op mijn huid.

De dekking was meestal ondoorzichtig, hoewel het gemakkelijk te verwijderen was als dat de voorkeur had, maar leek een hogere dekking dan op de markt gebracht (“op te bouwen”). Het droeg acht en een half uur goed voordat het merkbaar op mij vervaagde.

VERDERE LEZING:
Formule overzicht
voor details over algemene prestaties en kenmerken (zoals geur).

 • bareMinerals Whimsy (P, $ 29,00) is glanzender, koeler (95% vergelijkbaar).
 • Becca Prismatic Amethyst (LE, $ 38,00) is donkerder, koeler (95% vergelijkbaar).
 • Viseart Enamoured (Highlight) (PiP, ) is cooler (95% vergelijkbaar).
 • Milani Unicorn Dreams (PiP, ) is glanzender, koeler (95% vergelijkbaar).
 • Becca Pink Pyrite (LE, $ 38,00) is glanzender, koeler (90% vergelijkbaar).
 • OFRA Cloud 9 (LE, $ 29,00) is glanzender, koeler (90% vergelijkbaar).
 • Anastasia Pink Heart (LE, ) is glanzender, koeler (90% vergelijkbaar).
 • Sydney Grace Pink Mist (P, $ 9,00) is koeler (90% vergelijkbaar).
 • ColourPop Flying High (P, $ 8,00) is glanzender, koeler (90% vergelijkbaar).
 • Makeup Geek Glitz (P, $ 20,00) is glanzender, donkerder, koeler (90% vergelijkbaar).

Formule overzicht

$ 12,50/0,21 oz. – $ 59,52 Per Ons

Er is niet veel dat de formule beschrijft, behalve dat het een “zachte, bouwbare applicatie” heeft. Ze waren meestal behoorlijk gepigmenteerd – semi-dekkend tot volledig dekkend – met zachte, gladdere texturen die niet te dicht of te zacht in de pan werden gedrukt. Voor pure of meer opbouwbare toepassingen, raad ik ten zeerste aan om hiervoor een lichtere hand en een minder dichte borstel te gebruiken.

De textuur was meestal glad, enigszins dicht en een beetje dikker dan de meeste poedermarkeerstiften op de markt, dus ze moesten vaak echt worden gepolijst en verspreid op de huid. De afwerkingen waren vaak intenser, neigend naar metaalachtig, en af ​​en toe benadrukten ze de natuurlijke textuur van mijn huid bij hogere dekkingsniveaus. Ze droegen voor het grootste deel tussen de acht en negen uur op mij.

Blader door al onze Clionadh Powder Highlighter-stalen.

ingrediënten

Mica, titaandioxide, dimethicon, capryl-/caprinetriglyceride, isopropylmyristaat, tinoxide, ijzeroxide, zinkstearaat, calciumcarbonaat, copernicia cerifera (carnauba) was, kaolien, siliciumdioxide, allantoïne, boornitride, magnesiumstearaat. Kan bevatten: +/- Ultramarijn, +/- chroomoxidegroen, +/- IJzerferrocyanide, +/- bismutoxychloride, +/- mangaanviolet.

Vrijwaring: Ingrediëntenlijsten zijn zoals beschikbaar door het merk (of detailhandelaar) op het moment van publicatie. Controleer altijd de productverpakking, indien aanwezig, voor de ingrediëntenlijst die van toepassing is op het product dat u koopt, of de website van het merk of de winkelier voor de meest actuele ingrediëntenlijst.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Marsenchansons.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart