Wat Tyler, de maker, inspireerde om parfum en nagellak te laten vallen – Interview

Verleiden: Hoe zit het met de geur van Franse Wals die je essentie vat?

TC: Het is super schoon, bloemig en een beetje pittig. Ik ben dol op parfums. Ik heb er 53 boven. Ik hou van zonlicht, [especially] pastel zonlicht — helder, juni-type energie. De geur symboliseert dat. Het ruikt naar cliff jumping. Het ruikt naar half juli, wanneer je geen verantwoordelijkheden hebt voor de dag.

Luxe is dat ik kan slapen en wakker kan worden als ik klaar ben met slapen. Dat ik mijn fiets overal mee naartoe kan nemen, is een echte luxe. Het zijn geen diamanten of de auto’s die ik mag besturen. Begrijp me niet verkeerd, die shit is geweldig, maar luxe is echt wat Jij denk dat het is. Het is wat je gelukkig maakt.

Verleiden: Wat inspireert je eigenzinnige schoonheid en mode-esthetiek?

TC: Ik reis veel. Als ik in Zuid-Korea ben, zie ik een oma in een ziek hemd met een zieke broek of die haar proporties goed heeft. Dan ga ik naar Denemarken en zie ik een zevenjarige jongen wiens moeder hem waarschijnlijk heeft aangekleed, maar zoals, Mens, het is een bepaalde manier waarop zijn broek past en ik heb zoiets van, “oh, dat is zo vuur.” Het is geen leeftijdsding. Het is geen seksding. Het is geen religieus iets. Iedereen heeft wel iets dat ik persoonlijk leuk vind.

Verleiden: Waarom heb je die drie nagellakkleuren voor je merk gekozen (Geneva Blue, Georgia Peach en Glitter)?

TC: Ik draag altijd glitters. Ik draag het al jaren, en het ding over [my take on it] is dat je het pas merkt als je naar iemands nagel kijkt. Het is niet luid – het is subtiel. Het is er, maar als het licht erop valt en je ziet het, die teef is als, hoi!

Ik ben gek op dat blauw. Ik denk dat ik tegen het einde van 2017 geobsedeerd raakte door dat blauw, en ik begon het op alles te zetten – auto’s, alles verdomme! Dan die Georgia Peach. Er is iets met oranje als het een beetje is afgezwakt tot bijna pastel. Het past zo goed bij bepaalde blauw-, bruin- en groentinten, en het ziet er ook zo goed uit op een donkere huid.

Verleiden: Heb je de lak en de geur elke dag gedragen?

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Marsenchansons.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart