De favoriete producten van Allure Beauty Editors deze week – Recensies

Bij Verleiden, we worden elke dag overspoeld met het nieuwste en beste schoonheidsaanbod. Het meeste is opwindend, soms verwarrend, en soms wordt het overweldigend, vooral nu onze huizen onze kantoren zijn geworden. Helaas, dat is de last van de schoonheidsredacteur.

Wanneer we echt als je iets leuk vindt, kun je erop vertrouwen dat onze mening is ontstaan ​​door het te toetsen aan alles wat we eerder hebben gezien, inclusief onze oude favorieten. (We hebben zelfs liefdesbrieven geschreven aan een aantal van de producten die ons het meest dierbaar zijn.) Maar we staan ​​altijd open voor het vinden – en delen van – nieuwe favorieten. Het is een grote schoonheidsspeeltuin, dus we doen graag het vuile werk om alles onder de zon te testen. En de crème de la crème promoveert vaak naar onze Best of Beauty-proeven.

Maar laten we het voorlopig bij het heden houden. Elke week, Verleiden redacteuren selecteren de nieuwe haar-, make-up- en huidverzorgingsproducten waar we momenteel geobsedeerd door zijn. Het kan moeilijk zijn om onze favorieten te beperken tot slechts een of twee producten, maar het lukt ons. Bekijk waar onze redacteuren nu geen genoeg van kunnen krijgen.

Alle producten op Allure zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. Wanneer u echter iets koopt via onze winkellinks, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Marsenchansons.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart