Zijn er producten die je dit jaar hebt gekocht waar je spijt van hebt?

Reacties die niet voldoen aan ons reactiebeleid kunnen worden verwijderd. Discussie en debat worden sterk aangemoedigd, maar we verwachten van leden van de gemeenschap dat ze respectvol deelnemen.

Houd de discussie on-topic, en als je algemene feedback, een productbeoordelingsverzoek, een off-topic vraag of technische ondersteuning nodig hebt, neem dan contact met ons op!

Help ons het gedeelte met opmerkingen te stroomlijnen en efficiënter te werken: controleer het bovenstaande bericht voor meer basisinformatie zoals prijzen, beschikbaarheid, enzovoort, om er zeker van te zijn dat uw vraag nog niet is beantwoord. Opmerkingen die ons waarschuwen voor typefouten of kleine fouten in de post worden op prijs gesteld (!) maar worden meestal verwijderd nadat fouten zijn verholpen (tenzij een reactie nodig is).

We stellen enthousiasme voor nieuwe releases op prijs, maar vraag de lezers alstublieft om vragen te stellen over of/wanneer een recensie wordt geplaatst, aangezien we ons niet kunnen binden aan of productrecensies kunnen garanderen. We willen geen verwachtingen scheppen en lezers teleurstellen, want zelfs producten die zijn geswatcht, worden niet altijd beoordeeld vanwege tijdgebrek en veranderingen in prioriteiten! Dank u voor uw begrip!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Marsenchansons.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart